Veřená zakázka

Dodávka ohraňovacího lisu a laseru

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42612000-9 - Obráběcí centra
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka ohraňovacího lisu a laseru a dalších souvisejících nákladů – doprava na místo plnění, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy.

V rámci této zakázky je umožněno dodávat dílčí plnění do jednotlivých částí zakázky. Výběrové řízení je rozděleno na 2 samostatné části:
Část 1 – Dodávka ohraňovacího lisu a sady nástrojů
Část 2 – Dodávka laseru

Podrobná specifikace požadovaného plnění je uvedena v příloze č. 1, ve které se nachází tabulka s požadovanými parametry. Uchazeč uvede parametry nabízeného plnění do žluté části této tabulky.

POZOR! Výkresová dokumentace uvedená v příloze č. 4 (týká se jen části 1 zakázky) není z důvodu citlivosti uvedených údajů uveřejněna na profilu zadavatele. Uchazeči si ji mohou vyžádat na emailu kontaktní osoby (irena.svetlikova@3pconsulting.cz). Společně s žádostí o zaslání této přílohy prosíme o zaslání elektronicky podepsané Dohody o utajení důvěrných informací (viz příloha č. 5) osobou oprávněnou jednat jménem či za zájemce. Na základě této žádosti a podepsané Dohody bude uchazeči tato příloha odeslána e-mailem. Po podpisu dohody o mlčenlivosti ze strany zadavatele, bude taktéž zaslána e-mailem uchazeči.

Blíže k podmínkám zakázky - viz Výzva k podání nabídek a její přílohy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.11.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.12.2023