Veřená zakázka

Dodávka nového svozového vozidla

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Odpadové hospodářství, ekologie
Odpadové hospodářství, ekologie ->  Dopravní prostředky a příslušenství
CPV kódy:
34144510-6 - Vozidla na odpadky
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového svozového vozidla pro svoz komunálního, bio a separovaného odpadu. Zadavatel požaduje kompletní dodávku vozidla, skládající se ze tří součástí – podvozek, lisovací lineární nástavba a vyklápěč nádob. Vozidlo musí splňovat veškeré podmínky dané českou normou a evropskou legislativou, splňovat platné normy dle ČSN, ISO ČSN a DIN a odpovídat příslušným směrnicím EU. Vozidlo jako celek bude nové, vyráběné sériově továrním způsobem. Vozidlo ani nástavba nesmí být tzv. demo nebo repasované.

Tato veřejná zakázka je kompletně zadávána elektronicky, prostřednictvím NEN.

Veškerá komunikace mezi zadavatelem a účastníky zadávacího řízení bude v rámci této veřejné zakázky probíhat písemně, písemná komunikace bude, v souladu s § 211 zákona, probíhat elektronicky, prostřednictvím výše uvedeného elektronického nástroje NEN.

Zadávací dokumentace a ostatní další informace (vysvětlení zadávací dokumentace) jsou, popř. budou, v souladu s § 53 a § 54 zákona uveřejněny na profilu zadavatele hostovaném v Národním elektronickém nástroji (dále jen NEN) - https://nen.nipez.cz/profil/TSHumpolec.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.02.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.03.2020