Veřená zakázka

Dodávka laboratorních přístrojů pro ZF – rozděleno na části

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Výzkum a vývojTechnologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38000000-5 - Laboratorní, optické a přesné přístroje a zařízení (mimo skel)
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka laboratorních přístrojů pro potřeby Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity (dále jen „ZF“), a to v násl. rozsahu:
Část 1:
Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodávka kompaktního rastrovacího (nazývaného též skenovacího, řádkovacího) elektronového mikroskopu s možností nízkého vakua, vč. příslušenství. Předmět části 1 veřejné zakázky bude využíván ve vysoce prakticky zaměřené výuce s názornými demonstračními výstupy a je nezbytný pro zpracovávání mnohých závěrečných prací realizovaných na ZF. Účelem předmětu zakázky v části 1 je doplnění stávajícího instrumentačního vybavení ZF a zajištění vysoce kvalitní výuky vedoucí ke zvýšení konkurenceschopnosti absolventů ZF.
Podrobná technická specifikace předmětu zakázky pro část 1 je uvedena v příloze č. 1 – Technická specifikace pro část 1.
Část 2:
Předmětem části 2 veřejné zakázky je komplexní dodávka přístrojového vybavení Centrální laboratoře ZF, jejímž hlavním účelem je doplnění stávajícího instrumentačního vybavení laboratoře specializované na biotechnologie a dále zajištění vysoce kvalitní výuky vedoucí ke zvýšení konkurenceschopnosti absolventů ZF na trhu práce. Předmět části 2 veřejné zakázky zahrnuje dodávku 4 přístrojů:
• Fotodokumentační systém (1 ks);
• Cellometer na počítání buněk (1 ks);
• Elektroporátor (1 ks);
• Biolog Micro Station (včetně vybraných databází) (1ks)

Podrobná technická specifikace předmětu zakázky pro část 2 je uvedena v příloze č. 2 – Technická specifikace pro část 2.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.03.2021