Veřená zakázka

Dodávka kancelářského papíru - 2. kolo

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Spotřební materiál
Spotřební materiál ->  Kancelář
CPV kódy:
30197644-2 - Xerografický papír
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení průběžných a opakovaných dodávek kancelářského papíru dle požadavků zadavatele a v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.
Jedná se o průběžné dílčí dodávky kancelářského papíru na jednotlivá pracoviště zadavatele Nemocnice Pardubického kraje, a.s. po dobu 2 let ode dne nabytí účinnosti smlouvy na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť.
Zboží bude dodáváno do míst plnění, což jsou jednotlivá pracoviště zadavatele - Pardubická nemocnice, Chrudimská nemocnice, Orlickoústecká nemocnice, Svitavská nemocnice, Litomyšlská nemocnice.
Jednotlivým pracovištím musí být po dobu 2 let zajištěna dodávka zboží na základě jejich požadavků, a to v závislosti na jejich aktuálních provozních potřebách. Dodávky budou realizovány na základě jednotlivých objednávek zadavatele.
Množství a druh objednaného zboží musí být dodán nejpozději do 3 pracovních dnů od doručení objednávky, nebude-li po vzájemné dohodě stanoveno jinak.
Součástí průběžných dodávek zboží je zajištění dopravy zboží do míst plnění a vybavení každé dodávky zboží dodacím listem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.11.2019