Veřená zakázka

Dodávka Horizontálního balícího zařízení

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42000000-6 - Průmyslové stroje,
42200000-8 - Stroje na výrobu potravin, nápojů a pro zpracování tabáku a jejich díly
Popis:

Předmětem zakázky je:
• Nákup horizontálního balícího zařízení. Plnící a balící zařízení slouží pro balení kusových, sypkých, práškových nebo kapalných produktů do sáčků z folie. Folie je odvíjena z role, je tvarována do podoby "polohadice" a pomocí příčných svařovacích čelistí je vytvořen vlastní profil sáčku do kterého jsou automaticky dávkovány produkty vhodným dávkovacím zařízením. Po naplnění je sáček uzavřen podélným svárem. Účelem zařízení bude plnění a balení výrobků z luštěnin do PE sáčků v suchém nebo mokrém stavu.
• Celá balící technologie musí být dodána s ovládacími prvky a kompletní elektroinstalací dle technického zadání této zadávací dokumentace.
• Součástí plnění je dále zajištění všech činností souvisejících s montáží nových zařízení, s uvedením do provozu a s komplexním přezkoušením dodané výrobní technologie. Součástí dodávky je také odvoz a likvidace případného odpadu, úklid montážního prostoru a jeho nejbližšího okolí a následný záruční servis.
• Realizace předmětu plnění bude probíhat v souladu s pokyny zadavatele, dále dle obecně závazných právních předpisů, ČSN, ostatních norem a pravidel Programu rozvoje venkova, operace 4.2.1.
• Podrobnější technická specifikace výrobní technologie a jednotlivých zařízení technologie viz. část I a J této dokumentace.
• Pokud jsou obsaženy požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku za příznačné nebo označení původu, jde pouze o příklad jedné z možných variant řešení. Jedná se pouze o vymezení požadovaného minimálního standardu a zadavatel výslovně umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení – případné jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení nabízené uchazečem musí být dostatečně určitě specifikováno v nabídce uchazeče.
• Klasifikace předmětu zakázky (CPV):
Kód předmětu zakázky dle číselníku Common Procurement Vocabulary (CPV) je: 42215200–8 stroje pro zpracování potravin a 42000000-6 - Průmyslové stroje

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    12.02.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.03.2019