Veřená zakázka

Dodávka fotovoltaiky

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Energie
Energie ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
09331200-0 - Solární fotovoltaické moduly,
09332000-5 - Instalace a montáž solárních zařízení,
31400000-0 - Akumulátory, galvanické články a baterie
Popis:

Předmětem výběrového řízení je výběr vhodného dodavatele pro realizaci dodávky a instalaci fotovoltaického systému, v rozsahu projektové dokumentace.

Konkrétní vymezení předmětu zakázky:
• fotovoltaická elektrárna (FVE),
• konstrukce uchycení fotovoltaických panelů,
• rozvaděč R-DC a R-AC,
• hybridní střídač a regulace výkonu,
• bateriový systém.

Veškeré informace k zakázce (obchodní podmínky, technické podmínky, hodnotící kritéria, požadavky na splnění kvalifikace aj.) jsou uvedeny v zadávací dokumentaci a jejích přílohách uveřejněných na profilu zadavatele. Nabídka se podává v českém nebo slovenském jazyce. Dokumenty, katalogy zařízení či prospekty nad rámec požadovaných dokumentů dle zadávací dokumentace mohou být i cizojazyčné. Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

Předmět veřejné zakázky není rozdělen na více částí, zadavatel neumožňuje dílčí plnění. Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových strojů, technologických zařízení a vybavení pro podnikatelskou činnost. Akceptovány budou pouze nabídky na stroje, které nebyly předmětem odpisu, včetně nezbytného softwaru zajišťujícího jejich funkčnost.

Zadavatel je žadatelem o dotaci z OP PIK, Úspory energie III. výzva – aktivita: Fotovoltaické systémy s/bez akumulace pro vlastní spotřebu v rámci realizace projektu s názvem „Nový fotovoltaický systém VANHOZ“, registrační číslo projektu: CZ.01.3.10/0.0/0.0/19_316/0023091. Vítězný účastník má povinnost označit všechny relevantní dokumenty (předávací protokol, fakturu, apod.) výše uvedeným názvem a číslem projektu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.08.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.10.2021