Veřená zakázka

Dodávka elektro, pneumatických a kotevních prvků pro společnost MPZ MB s. r. o.

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31600000-2 - Elektrické zařízení a přístroje,
32572000-3 - Komunikační kabely,
34913800-8 - Kotvy,
42132130-3 - Pneumatické ovladače ventilů
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových nepoužitých elektro, pneumatických
a kotevních prvků pro výzkumnou část projektu „Poloautomatické zařízení pro výrobu dřevěných briket / polotovarů z dřevěných palet“ v souladu s technickou specifikací, která tvoří přílohy č. 1a – 1f ZD.

Předmět veřejné zakázky je rozdělen na části takto:

část 1 – BEZPEČNOSTNÍ SENZORY
Technická specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1a ZD. Tato příloha definuje požadavky zadavatele stanovené na předmět této části veřejné zakázky. Dodavatel je povinen v rámci své nabídky uvedenou přílohu vyplnit, aby bylo zřejmé, zda uvedené požadavky splňuje.

část 2 – SENZORY
Technická specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1b ZD. Tato příloha definuje požadavky zadavatele stanovené na předmět této části veřejné zakázky. Dodavatel je povinen v rámci své nabídky uvedenou přílohu vyplnit, aby bylo zřejmé, zda uvedené požadavky splňuje.

část 3 – BEZPEČNOSTNÍ SKENER A ZÁVĚS
Technická specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1c ZD. Tato příloha definuje požadavky zadavatele stanovené na předmět této části veřejné zakázky. Dodavatel je povinen v rámci své nabídky uvedenou přílohu vyplnit, aby bylo zřejmé, zda uvedené požadavky splňuje.

část 4 – VENTILOVÝ TERMINÁL
Technická specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1d ZD. Tato příloha definuje požadavky zadavatele stanovené na předmět této části veřejné zakázky. Dodavatel je povinen v rámci své nabídky uvedenou přílohu vyplnit, aby bylo zřejmé, zda uvedené požadavky splňuje.

část 5 - KOTVY
Technická specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1e ZD. Tato příloha definuje požadavky zadavatele stanovené na předmět této části veřejné zakázky. Dodavatel je povinen v rámci své nabídky uvedenou přílohu vyplnit, aby bylo zřejmé, zda uvedené požadavky splňuje.

část 6 - KABELY
Technická specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1f ZD. Tato příloha definuje požadavky zadavatele stanovené na předmět této části veřejné zakázky. Dodavatel je povinen v rámci své nabídky uvedenou přílohu vyplnit, aby bylo zřejmé, zda uvedené požadavky splňuje.

Dodavatel může podat nabídku pouze na jednu z částí, popř. na kombinaci těchto šesti částí nebo na všechny části veřejné zakázky (blíže viz bod 7 ZD).

Zadavatel nepřipouští variantní řešení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.02.2023