Veřená zakázka

Dodávka a obnova řídícího systému pro ČOV

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
30132000-3 - Třídící zařízení
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka a obnova řídícího systému pro ČOV Veselí nad Lužnicí a dalších činností s ní souvisejících jako jsou např. zprovoznění, zajištění zkušebního provozu a zaškolení.
1. Dodat a instalovat nový řídící systém (PLC) od renomovaného výrobce, který svými vlastnostmi a technickým potenciálem splňuje požadavky na procesní řízení ve vodárenských provozech a jeho servisovatelnost provozovatelem.
Konfigurace 160BI, 32BO, 16AI, 2AO, RS232 a Ethernet. Operátorský panel 10“ TFT dotykový 256k v provedení oddělitelného displeje – instalace do dveří rozváděče RM1.1/3. Softwarová aplikace – převzetí současných algoritmů řízení a jejich aplikace v novém PLC. Obrazovky budou formou synoptických schémat vizualizovat řízenou technologii s doplněním alarmového deníku, záznamem historie měření a možností parametrického nastavení režimů provozování. Finanční náklady budou obsahovat i náklady na úpravy v rozváděči pro přizpůsobení napájení a napěťových úrovní signálů.

2. Dodat a instalovat PC se systémem SCADA (1000db) pro vytvoření operátorsko-inženýrského pracoviště. Pro ochranu proti výpadku napájení dodat jednotku UPS (typ VFI) s dobou zálohování 20 min. Grafická podoba a způsob ovládání generované vizualizace bude podobná stávající a operátorskému panelu.

3. Samostatně ocenit služby – zpracování realizační projektové dokumentace, technická příprava, analýza současného stavu, aplikovaný software – algoritmizace, generování, zprovoznění, komplexní zkoušky, zkušební provoz, návod pro obsluhu, proškolení.
Obrazovky budou formou synoptických schémat vizualizovat řízenou technologii s doplněním alarmového deníku, záznamu historie měření a možností parametrického nastavení režimů provozování.
Vztahující se k čerpací stanici město ČS město
4. zpracování realizační projektové dokumentace, technická příprava, analýza současného stavu, dodávka, dodávka a instalace PLC (24BI, 8BO, 4AI, RS232, Ethernet) a operátorského panelu 4“, úpravy v rozváděči, aplikovaný software pro PLC a operátorský panel, zprovoznění radiového spoje na ČOV, doplnění SCADA na ČOV.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.01.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.02.2023