Veřená zakázka

Dodávka a instalace plynových zářičů v provozovně PREFA Nový Bydžov

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
44162200-5 - Rozvodné potrubí,
45300000-0 - Stavební montážní práce,
45331000-6 - Instalace a montáž topení, větrání a klimatizace,
45333000-0 - Instalace a montáž plynového zařízení
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka nových teplovodních plynových zdrojů tepla - plynových zářičů - ve výrobních halách a nové teplovodní otopné soustavy pro vytápění přístaveb výrobních hal v rámci celkové decentralizace a plynofikace areálu PREFA v Novém Bydžově, která zajistí likvidaci stávající centrální kotelny na spalování hnědého uhlí a související parní a kondenzátní areálové rozvody pro vytápění jednotlivých objektů, čímž dojde k odstranění emisí škodlivých látek a výrazně přispěje ke zlepšení kvality ovzduší v celé lokalitě. Velké výrobní haly armovna, svařovna a dílna oprav a nová výrobní hala budou vytápěny plynovými světlými zářiči. Zdrojem tepla pro teplovodní vytápění přístaveb hal budou nové nástěnné plynové kondenzační kotle umístěné vždy v samostatné místnosti v přízemí přístavby objektu, v prostoru bývalé parní redukční stanice, jejíž zařízení bude demontováno. Pro ohřev TV budou využity stávající akumulační ohříváky (boilery) s elektrickým ohřevem, které zůstanou beze změn.

Součástí předmětu zakázky jsou rovněž vnitřní nízkotlaké rozvody zemního plynu (do 5kPa) od hlavního uzávěru objektu (HUO) a regulátoru STL/NTL, umístěných v samostatné skříni na fasádě každého objektu, k jednotlivým plynovým spotřebičům v jednotlivých objektech.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    17.05.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.06.2021