Veřená zakázka

Dluhové poradenství v rámci projektu „Šance pro každého

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické služby
CPV kódy:
85312300-2 - Pomocné a poradenské služby
Popis:

Předmětem zakázky je zajištění dluhového poradenství v rámci projektu „Šance pro každého“ jehož realizátorem je Město Dubí.
Obsah a cíl zakázky:
 
Dluhové poradenství pomáhá občanům města Dubí v situacích, kdy v důsledku stávající životní situace nemohou řádně platit své dluhy. Jedná se o bezplatnou, kvalitní a účinnou poradenskou činnost pro člověka, který se ocitá ve finanční tísni, v hrozící či existující platební neschopnosti nebo v exekuci.
Cílem zakázky je poskytnout pomoc občanům města Dubí objektivně vyhodnotit jejich celkovou finanční situaci, do které se dostali kvůli dluhům, a učinit správná rozhodnutí při jejich řešení. V rámci dluhového poradenství se klient bude učit finanční samostatnosti, soběstačnosti při jednání s úřady, plánování a komunikaci s institucemi, orientaci na pracovním trhu, apod.
Dodavatel služby v souladu s novelou insolvenčního zákona, která vejde v účinnost od 1. 6. 2017, zajistí pro zájemce o oddlužení zprostředkování kontaktu subjekty, které budou mít i o novelizaci zákona kompetence podávat návrhy na oddlužení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    14.06.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.06.2017