Veřená zakázka

Digitální transformace podniku II. Flídr metal s.r.o.- autonomní logistické manipulátory

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42997300-4 - Průmyslové roboty
Popis:

Zadavatel vyhlašuje zadávací řízení na dodávku s názvem „Digitální transformace podniku II Flídr metal s.r.o. – autonomní logistické manipulátory“ (dále jen „zakázka“).
Druh VŘ: Dodávky, Předmět zakázky je rozdělen na části. Zadavatel umožnuje dílčí plnění. Uchazeč může podat nabídku na jednu část, druhou část, nebo obě části veřejné zakázky
Veškeré podmínky a náležitosti zadávacího řízení jsou uvedeny v této zadávací dokumentaci (dále také „ZD“) a jejích přílohách.
Obsahuje-li zadávací dokumentace nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.


Předmětem plnění zakázky jsou dodávky v souvislosti s realizací záměru „Digitální transformace podniku II Flídr metal s.r.o. – autonomní logistické manipulátory“. Konkrétně se jedná o dodávku souboru nových a nepoužitých technologií a to 1 kusu Průmyslového robotického manipulátora pro odebíraní a manipulací dílů ze vstupního zásobníku a ukládání do výstupního zásobníku a 1ks Průmyslového robotického manipulátoru pro automatizované pracoviště výrobní linky. Podrobně popsáno pro jednotlivé technologie ve Specifikaci předmětu plnění, Příloha č.4 (samostatně zvlášť pro každé dílčí plnění) která je součástí této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.10.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.10.2023