Veřená zakázka

Digitalizace archivů a problematika document management (otevřené řízení, dodávky )

Číslo ve věstníku:
483075
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48311000-1 - Balík programů pro správu dokumentů,
72261000-2 - Podpora programového vybavení,
72310000-1 - Zpracování dat,
79999100-4 - Skenování
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je digitalizace archiválií, jejichž původcem je zadavatel, a dodávka SW pro správu a řízení dokumentů. Záměrem zadavatele je zajištění bezpečného a dlouhodobého uložení dokumentů včetně jejich ochrany, řízení životního cyklu dokumentů zadavatele, jejich oběh, zálohování, zpřístupňování a archivace v elektronické podobě a poskytnutí komplexní technické podpory systému správy dokumentů.

Veřejná zakázka je vnitřně členěna na věcně vymezené části plnění (nejedná se však o části dle § 98 zákona):
A. Digitalizace archivů
B. Problematika „document management“
C. Technická podpora systému správy dokumentů

Veřejná zakázka je členěna na jednotlivé části plnění, kdy se však nejedná o části dle § 98 zákona:

A. Digitalizace archivů
Výstupem části A této veřejné zakázky je provedení digitalizace archivů (historických archivních dokumentů - archiválií předaných uchazeči k digitalizaci) a zpracování komplexních AIP balíčků vyhovujících technickým požadavkům specifikovaným v zadávací dokumentaci.

B. Problematika „document management“
Systém správy dokumentů je jednou z velmi důležitých funkčních součástí procesu práce s dokumenty, ať již s archiváliemi v digitální nebo v analogové podobě, nebo s dokumenty v digitální podobě nebo v analogové podobě, které dosud nebyly jako archiválie vybrány. Systém jednak podporuje vyhledávání v archivu, dále udržuje metadata pro podporu interních procesů, kterými se provádí evidence archiválií a jejich ukládání jako součást péče o archiválie, jejich zpřístupňování a poskytování digitálního obsahu, popřípadě další úkony péče o archiválie. Úzce spolupracuje s úložištěm, ve kterém je uložen vlastní fyzický obsah uložených archiválií.

Zadavatel požaduje dodání a implementaci systému správy dokumentů obsahující samotný systém DMS (Document Management System) umožňující řízení a správu dokumentů a dále dodání a implementaci systému pro zpřístupňování - uveřejňování archiválií (archivní portál), tedy rozhraní mezi archivem a fyzickou osobou požadující zpřístupnění archiválie uložené v archivu.

Předmět této části plnění veřejné zakázky zahrnuje dodávku a implementaci systému DMS - DOCUMENT MANAGEMENT SYSTEM umožňující ho řízení a správu dokumentů, dále dodávku a implementaci systému pro zpřístupňování (uveřejňování) archiválií – ARCHIVNÍ PORTÁL a dodávku licencí potřebných k užití celého systému správy dokumentů. Dodávaný systém správy dokumentů musí splňovat požadavky specifikované zadávací dokumentací.

C. Technická podpora systému správy dokumentů
Součástí veřejné zakázky je komplexní technická podpora systému správy dokumentů po dobu 5 let od protokolárního předání a převzetí díla části A – digitalizace archivů

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.03.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.04.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    28.04.2014