Veřená zakázka

Digitalizace a ukládání – Dodavatel rozšíření diskové kapacity Technologického centra Středočeského kraje

Číslo ve věstníku:
400584
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha Středočeský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48613000-8 - Elektronická správa dat (EDM),
48614000-5 - Systémy k pořizování dat,
48810000-9 - Informační systémy,
72243000-0 - Programování,
72263000-6 - Implementace programového vybavení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je realizace rozšíření diskové kapacity v Technologického centra kraje (dále jen“TCK“) v souvislosti s realizací především části digitalizace a ukládání. Pro zajištění úložného diskového prostoru slouží diskové pole EMC VNX 5300 a garantované úložiště Centera. Přesná a úplná specifikace předmětu plnění je podrobně uvedena v příloze č. 1 – Technická část. Základní rámec plnění veřejné zakázky vychází ze studie proveditelnosti projektu dostupném na profilu zadavatele a na adrese http://www.kr-stredocesky.cz/portal/krajsky-urad/odbory/odbor-kancelar-reditele/Informace-z-odboru/projekt-rozvoj-egovernmentu-ve-stredoceskem-kraji.htm, odkaz s názvem Krajské digitální úložiště a Krajská digitální spisovna, dále pak Technologické centrum kraje (dále též „studie proveditelnosti“).

Součástí dodávky je i prvotní zpracování implementační studie upgrade kapacity diskového pole a garantovaného úložiště, celková implementace upgrade včetně dodávky SW nástroje pro virtualizaci disků, testování a provoz, maitenance po dobu udržitelnosti projektu.

Veřejná zakázka je realizována v rámci projektu „Rozvoj eGovernementu ve Středočeském kraji“ spolufinancovaného Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj na základě Integrovaného operačního programu, prioritní osy 2 Zavádění ICT v územní veřejné správě – Cíl Konvergence, oblasti podpory.

Zadavatel požaduje pořízení licence pro předepsaný diskový prostor nástroje pro virtualizaci disků FalconStor a licenci FAST Suite pro zajištění fast cache.

Technická specifikace je popsána detailně v příloze č. 1 této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    27.10.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.12.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    11.12.2014