Veřená zakázka

Dezinfekce, deratizace a dezinsekce stájových a souvisejících prostor

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklidOstatní
Správa a údržba, úklid ->  Ostatní
CPV kódy:
90921000-9 - Deratizace a hubení škůdců,
90922000-6 - Hubení škůdců,
90923000-3 - Hubení hlodavců
Popis:

Předmětem této zakázky je kompletní dezinfekce a deratizace hospodářství Kladruby nad Labem (hřebčín, Josefov a Borek), hospodářství Selmice, hospodářství Slatiňany (hřebčín a výcviková stáj), hospodářství Slavice a hospodářství Heřmanův Městec. Dezinfekce a deratizace bude zahrnovat stájové prostory. Dezinsekce bude zahrnovat prostory rozhledny v Kladrubech nad Labem. Dezinfekce se týká podlahových ploch stájí a stěn do výšky 1,5 m. Blíže viz bod 3.2 této výzvy a Příloha č. 6 - Podrobná specifikace předmětu plnění (Ceník).
Při úkonech dezinfekce budou použity mezinárodně ověřené stájové mycí a dezinfekční přípravky splňující normy pro likvidaci patogenů EN 1656, EN 1657, EN 14204, EN 14675. Použité přípravky budou garantovat efektivní zničení patogenních mikroorganismů na ošetřených plochách po dobu 8 týdnů. Budou použity přípravky, které jsou kontrolovatelné v jakékoli fázi použití, přípravky 100 % biologicky odbouratelné, nezatěžující životní prostředí. Vlastnosti a složení dezinfekčních přípravků umožní aplikaci za přítomnosti zvířat. Po provedené dezinfekci bude provedeno řádné odvětrání prostor.
Práce bude provedena odbornou jednotkou s potřebnou kvalifikací. Pro jednotlivé úseky bude sestaven sanitační program včetně stanovení a řešení rizikových bodů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.04.2023