Veřená zakázka

CYKLOSTEZKA ROKYTENKA, II. ČÁST – ÚSEK OD AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY U Č.P. 3 PO SÍDLIŠTĚ ROKYTNICE “ – (DUR)

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71322000-1 - Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací
Popis:

Předmětem zakázky je zpracování projektové dokumentace pro územní rozhodnutí stavby pod názvem „Cyklostezka Rokytenka, II. část – úsek od autobusové zastávky u č.p. 3 po sídliště Rokytnice“.
Součástí plnění zakázky je inženýrská činnost (IČ) nutná k zajištění vyjádření, stanovisek a podkladů nutných k podání žádosti o vydání pravomocného územního rozhodnutí na uvedenou akci.
Předmětem plnění je zpracování projektové dokumentace ve stupni pro územní řízení stavby (DUR), která řeší vybudování části připravované „Cyklostezky Rokytenka, II. část - úsek od autobusové zastávky u č.p. 3 po sídliště Rokytnice“ v délce cca 850 m a navazující cyklolávky v délce 60 m. Cyklostezka je již částečně vybudovaná nebo připravená k realizaci. Tato část je umístěná v Rokytnici u Vsetína od sídliště v Rokytnici, kde bude navržena nová cyklo lávka přes potok Rokytenka, až po zastávku u č.p.3, na pravé straně podél silnice I/69 a bude propojená s ostatními úseky cyklostezky. Celková délka této předmětné části cyklostezky bude i s navazující cyklolávkou činí cca 910 m.
Projektová dokumentace řeší: vybudování části cyklostezky pro smíšená pohyb cyklistů a chodců v délce cca 850 m a šířce 3,0m a navazující cyklolávky v délce 60 m a šířce 3,0 m se zabudováním prvků pro osoby se sníženou schopností pohybu a orientace. Projektová dokumentace řeší přeložku VO náležící k silnici I/69.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    25.07.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.08.2022