Veřená zakázka

Cyklostezka Plumlov - Mostkovice - dodatečné stavební práce

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Olomoucký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45221110-6 - Výstavba mostů,
45221113-7 - Výstavba mostů pro pěší
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou dodatečné stavební práce nutné pro dokončení stavby „Cyklostezka Plumlov - Mostkovice, atraktivní přehrada“.
Jedná se o realizaci mostní konstrukce (lávky pro pěší) přes řeku Hloučelu, která je součástí cyklostezky podél Plumlovské přehrady. Dle zpracované projektové dokumentace, je předmětem stavebních prací realizace nosné konstrukce a mostního příslušenství mostního objektu (lávky). Předmětem stavebních prací nejsou přípravné, zemní práce a realizace spodní stavby mostního objektu. Tyto práce jsou již zhotoveny původním dodavatelem stavby.
Nosnou konstrukci mostního objektu tvoří spojitý dvoutrám o čtyřech polích v rozpětí o jednotlivých polí v ose mostu 13 m, 18 m, 20 m a 15 m. Půdorysně je most veden nejprve v přímé a od podpěry R4 je veden v pravotočivém prostém oblouku o poloměru R=30 m. Šířka nosné konstrukce je 3,5 m. Příčný sklon je jednostranný 2%. Niveleta stoupá 2,5 % s vrcholem vypuklého oblouku o R= 300 m v poli 3 a pak klesá ve směru staničení 8,3%. Nosnou konstrukci lávky tvoří 2 hlavní svařované nosníky. Nosníky jsou navrženy ocelové spražené s železobetonovou deskou mostovky. Ocelová konstrukce lávky je navržena z oceli S355. Železobetonová deska je navržena z betonu C30/37-XF3 vyztuženého ocelí B500B. Součástí realizace je zhotovení nosné konstrukce mostu na spodní stavbu mostu za pomocí elastomerových ložisek. Na nosné konstrukci bude provedena celoplošná pochůzná polyuretanová izolace. Celková délka nosné konstrukce (lávky) je 66,7 m. Součástí předmětu plnění je dodávka zábradlí výšky 1,3 m a madlo pro pěší osazeno ve výšce 1,1 m.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.02.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.03.2021