Veřená zakázka

Cyklostezka Lanškroun - Sázava

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Pardubický kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících ve
• výstavbě cyklostezky,
• odvodnění cyklostezky, napojení kanalizace a propustky,
• přemostění vodního toku lávkou,
• realizaci veřejného osvětlení podél celé trasy stezky a přeložek kabelů CETIN.
to vše dle dokumentace pro provedení stavby zpracované Ing. Jiřím Cihlářem, ČKAIT 0701407, IČO: 745 98 716, se sídlem Orlické nábřeží 1029, 565 01 Choceň, společností Projekce Máša s.r.o., se sídlem Škrdlovice 186, 591 01 Žďár nad Sázavou, IČO: 269 76 421 a obchodní společností N+N - Konstrukce a dopravní stavby Litoměřice, s.r.o., se sídlem Nerudova 2215, 412 01 Litoměřice, IČO: 445 64 287.

Nová komunikace bude propojovat města Lanškroun a Sázava, a to v těsném nebo odsazeném souběhu se silnicí II/315. Komunikace bude sloužit výhradně pro pohyb chodců a cyklistů ve společném „neděleném“ provozu.

Stezka bude v daných úsecích šířky 2,5 m nebo 3 m. Na straně s vozovkou bude použit silniční obrubník s podsádkou, na straně odvrácené pak obrubník chodníkový s podsádkou min. + 6 cm (zajištění vodící linie).

Součástí stavby budou místa pro stojany na kola včetně stojanů.
Cyklostezka je navržena pro cca 300-500 cyklistů denně, má jeden přejezd přes hlavní komunikaci, který zároveň slouží jako místo pro přecházení chodců a cyklistů. Místo bude řádně osvětleno 2 stožáry ze systému veřejného osvětlení cyklostezky. Cyklostezka bude dále osazena příslušným dopravním značením a ochranným zábradlím u zatrubnění koryta potoka v obci Sázava. Cyklostezka bude v části trasy vedena i nad prostorem stávající strouhy.

Veřejná zakázka je spolufinancována z prostředků Evropské unie v rámci Integrovaného regionálního operačního programu, registrační č. projektu CZ.06.1.37/0.0/0.0/16_077/0006171.

Dodavatel bude poskytovat stavební práce zadavateli na základě smlouvy a dle nejvyšších standardů profesní efektivity a kvality. Dodavatel bude při realizaci plnění veřejné zakázky respektovat platný právní řád České republiky.

Detailní vymezení předmětu plnění veřejné zakázky je vymezeno v příloze č. 1 zadávací dokumentace.

Obsahuje-li zadávací dokumentace (zadávací podmínky), vč. všech příloh požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, zadavatel připouští i jiné kvalitativně a technicky obdobné plnění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.01.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.01.2021