Veřená zakázka

CVT/UPOL - Rozšíření úrovně zabezpečení dostupnosti a výkonu stávajícího primárního úložiště dat

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
32580000-2 - Datová zařízení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka rozšíření úrovně zabezpečení dostupnosti a výkonu stávajícího primárního úložiště dat Zadavatele na schopnost failover vždy v rámci každé ze dvou provozovaných lokalit a vyhnutí se tak nutnosti provádět metropolitní switchover vždy při poruše jednoho řadiče v každé ze dvou provozovaných lokalit.

Požadavkem Zadavatele je rozšíření stávajícího plně redundantního 2-uzlového datového úložiště Zadavatele rozloženého přes dvě lokality (viz popis stávajícího stavu v čl. 2 odst. 2.2.3 zadávací dokumentace) takto:
• V rámci záměru zvýšení zabezpečení dostupnosti a výkonu stávajícího primárního úložiště je nutné rozšířit současný 2-uzlový storage cluster na 4-uzlový storage cluster s plnou redundancí komponent na každé z lokalit a dvojnásobným výkonem storage controllerů.
• S ohledem na končící výrobní podporu dedikované metrocluster propojovací infrastruktury je nutné prodloužit její výrobní podporu na další období.

Předmětem plnění je:
• Rozšíření počtu uzlů provozovaného 2-uzlového fabric metroclusteru na 4-uzlový fabric metrocluster s plnou redundancí komponent v každé z lokalit
• Prodloužení výrobní podpory na dedikovanou metrocluster propojovací infrastrukturu na další období

Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, konfigurace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu a technické podpory. Podrobná technická specifikace je uvedena viz čl. 2 odst. 2.2 zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.12.2022