Veřená zakázka

CT systém

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální služby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Přístroje
CPV kódy:
33100000-1 - Zdravotnické přístroje
Popis:

Moderní, rychlý a výkonný multidetektorový systém počítačové tomografie (CT), umožňující simultánně získávat min. 128 klinicky hodnotitelných řezů v ose Z na jednu rotaci 360°. CT bude vybaveno 1 akviziční stanicí a nezávislým portálovým řešením pro min. 3 současně pracující lékaře. Jedná se o CT systém, umožňující splnění všech klinických požadavků na CT diagnostiku, včetně vyšetřování bariatrických pacientů, umožňující celotělové vyšetření, trauma a angiografické vyšetření a provádění intervenčních výkonů.
CT přístroj musí být vybaven moderním účinným systémem iterativní rekonstrukce pro maximální redukci dávky. CT přístroj musí splňovat požadavek na nejlepší možné parametry zobrazení při minimálních dávkách.
Systém musí vykazovat plnou funkcionalitu se stávajícím nezávislým lokalizačním laserovým zařízením pro plánování radioterapie onkologických pacientů.
Součástí dodávky je rovněž provedení souvisejících stavebních prací včetně vypracování kompletní technologické a stavební projektové dokumentace pro realizaci dodávky a také provádění pozáručního servisu dodaného CT přístroje (mimo tlakového injektoru kontrastní látky) po dobu 72 měsíců.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.12.2022