Veřená zakázka

ČOV Krnov – Stanice pro příjem a měření dovážených splaškových vod

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Odpadové hospodářství, ekologieTechnologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
39300000-5 - Různé zařízení
Popis:

Jedná se o dodávku, montáž a zprovoznění plně automatizované stanice pro příjem splaškových vod umožňující převzetí splaškových vod přivezených fekálními vozy. Spolu s dodávkou stanice bude její součástí i SW ovládání s napojením na řídicí jednotku.
Definování oprávněného dodavatele bude prováděna elektronickým čipem (případně kartou), který umožní otevření nožového šoupátka. Při přejímce musí být prováděno měření objemu přijaté splaškové vody a pH. V případě nevyhovujícího pH se nožové šoupátko automaticky uzavře a dojde k ukončení přejímky splaškových vod. Přijatelné pH pro ČOV je od 6 do 9. Vybavení stanice musí umožňovat zaznamenání všech dat o dodavateli do řídicí jednotky propojenou s centrálním, řídicím systémem. Se stanicí bude dodán
i program zpracovávající výše uvedené požadavky.
Vlastní těleso stanice bude - větratelná, kontejnerová stanice a bude zateplená. Barevné řešení dle dohody s investorem. Součástí dodávky stanice bude i návrh způsobu osazení stanice s návrhem základové části pod stanici. Základy a zpevněná plocha kolem stanice budou provedeny v režii objednatele před vlastním osazením stanice.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.10.2021