Veřená zakázka

CORMEN s.r.o. - fotovoltaická elektrárna

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Kraj Vysočina
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31700000-3 - Elektronická, elektromechanická a elektrotechnická zařízení
Popis:

Předmětná zakázka řeší rozšíření stávající technologie o nové zdroje elektrické energie. Novým zdrojem bude fotovoltaická elektrárna (FVE). FVE bude umístěna na střeše objektu, kde budou instalovány FV panely. Výkon z FV panelů bude kabeláží sveden do střídačů. Střídače budou instalovány ve venkovním prostoru na severní straně objektu. Střídače budou namontovány na obvodovou stěnu do výšky min. 1 m s ohledem na montážní předpis výrobce. Výkon z FVE bude přiveden do stávajícího podružného rozvaděče pro sklad RS.

Celý výkon nových zdrojů bude spotřebován v místním provozu (technologii) - přetoky případné přebytky budou za pomocí regulace spotřebovány v akumulační nádržích. Nový rozvaděč R-FVE bude připojen do stávajícího rozvaděče RS, kde budou mezi sebou vzájemně propojeny kabelem cyky 5 x 95 mm.

Podrobná charakteristika zakázky „CORMEN s.r.o. - fotovoltaická elektrárna“ je uvedena v projektové dokumentaci a v soupisech prací, dodávek a služeb - výkazech výměr, které tvoří přílohy č. 1, č. 2 a č. 3 zadávací dokumentace. Na základě oceněných výkazů výměr bude k této zakázce uzavřena s vybraným dodavatelem smlouva o dílo.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.10.2020