Veřená zakázka

Cloudové výpočetní centrum

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
30211000-1 - Hlavní počítače,
72200000-7 - Programování programového vybavení a poradenské služby
Popis:

Předmětem plnění zakázky je dodání, instalace, implementace a zprovoznění hardwarové a softwarové infrastruktury potřebné pro vytvoření cloudového výpočetního centra s podporou technologie IoT. Předmět plnění bude dodán v rozsahu specifikovaném příslušnou technickou specifikací a vzorovými smlouvami. Dokumenty jsou nedílnou součástí této zadávací dokumentace („ZD“).

Jedná se o zakázku s možností dílčího plnění.
Zakázka je rozdělena na dvě dílčí plnění a účastníci mohou podávat své nabídky do jednotlivých či všech částí:
- Dílčí plnění – Část A – Hardwarová infrastruktura
Jedná se o dodání souboru hardwarových zařízení tvořeného výkonnými výpočetními servery, datovými uložišti a síťovými komunikačními prvky nezbytných pro vytvoření cloudového výpočetního centra s podporou technologie IoT. Musí se jednat o dodávku nových zařízení včetně všech příslušenství, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy v rozsahu požadovaném Technickou specifikací.
- Dílčí plnění – Část B – Software pro řízení a správu cloudu
Jedná se o dodání software pro řízení a správu cloudu, který zajistí virtualizaci hardware, automatický provisioning a alokaci zdrojů, billing a monitoring provozu. Součástí dodávky je také implementace software na nově pořízený hardware.

Nejedná se o veřejnou zakázku realizovanou dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů.

Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.12.2019