Veřená zakázka

Chvalkovice – Výstavba hasičské zbrojnice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45216121-8 - Výstavba požárních stanic
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v přístavbě požární zbrojnice, která bude stát v areálu společně se stávajícím objektem hasičské zbrojnice, který nevyhovuje požadavkům normy ČSN 73 5710 Požární stanice a požární zbrojnice.
Objekt bude sloužit pro místní jednotku sboru dobrovolných hasičů zařazenou v JPO III. Jedná se o stavbu občanského vybavení, která není přístupná pro veřejnost. Početní stav výjezdové JSDH čítá 15 členů. V šatně je navržena početní rezerva 20% a umisťuje se zde 18 skříněk na čistý a špinavý oděv s lavičkou. Předpokládá se výjezd v počtu maximálně 10 členů. Členové výjezdové jednotky jsou pouze muži. V 2.NP se nachází školící místnost pro cca 50 osob. Využití školící místnosti se uvažuje především muži (předpoklad max. 10 žen). Využití stávajících objektů se nemění.
Dispozičně je budova navržena tak, aby vyhověla velikostním podmínkám normy ČSN 73 5710. V přízemí je navržen prostor šaten s navazujícím blokem hygienického zařízení včetně hygienické smyčky přes špinavou šatnu s pororoštovou podlahou. Prostor garáží je dostatečně dimenzován pro vozidla typu CAS. Z prostoru chodby mezi šatnami a garážemi je přístupná kancelář velitele jednotky společně se skladem. Vstup do šaten je buď přes hygienické zařízení, nebo z chodby vedoucí do prostoru garáží.
V patře je umístěna školící místnost s hygienickým zařízením a kuchyňkou. Provozně je objekt navržen velmi úsporně a dispozice i kompoziční schéma bylo konzultováno se zástupci hasičů i obce. Na přání hasičů není uvažováno s prostorem na sušení hadic a před vjezdem do garáží je dostatečný prostor pro odstavení vozidla dle požadavků normy. Provozní řešení stávajících objektů se nemění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.01.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.02.2019