Veřená zakázka

Chvalčov – Rekonstrukce školní budovy ZŠ hospodářská část – objekt SO 03 Dešťové vody

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je realizace objektu SO 03 Dešťové vody, který je součástí stavby Chvalčov – Rekonstrukce školní budovy ZŠ hospodářská část.
Dešťové vody ze stávajících dešťových svodů budou svedeny do nově navržené nádrže na jímání dešťových vod, osazené mezi objekty školy a hospodářskou částí. Stávající dešťové svody budou na úrovni terénu zaústěny do nových lapačů střešních splavenin, s košem pro zachytávání nečistot, se suchou a nezámrznou klapkou proti zápachu. Od lapačů budou dešťové vody odvedeny novým potrubím do akumulační nádrže dešťových vod. Je navržena plastová válcová samonosná nádrž o objemu cca 10m3, zastropená, se vstupní šachtou a poklopem. Nádrž je nutné uložit na železobetonovou desku odpovídající únosnosti s rovinností ± 5 mm.
Z akumulační nádrže bude veden bezpečnostní přepad, pro případ déle trvajících dešťů, který bude zaústěn do vsakovacího objektu - tunelového systému, který bude složen z počáteční sekce, středního tunelu a koncové sekce. Střední tunel: 2340 x 1375 mm, výška 781mm, materiál PE-HD. Tunelový zasakovací systém bude uložen na štěrkovou vrstvu (štěrk se zrny až 16/32 mm) tloušťky 150mm. V místě napojení potrubí do tunelu je třeba na dno tunelu položit ochrannou geotextílii, aby se zabránilo vyplavení podloží přitékající vodou. Tunel bude zasypán štěrkem o zrnitosti 16/32mm do výše 100mm nad klenbu tunelu, pak se položí zásyp nesoudržného, stlačitelného materiálu (např. štěrkopísek) v minimální vrstvě 250 mm.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.07.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.07.2020