Veřená zakázka

Chráněné bydlení v Jarkovicích

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Opravy, revize a servis
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45215214-0 - Výstavba obytných domů,
45220000-5 - Konstrukční a stavební práce,
45300000-0 - Stavební montážní práce,
45310000-3 - Elektroinstalační práce
Popis:

Předmětem zakázky je novostavba objektu chráněného bezbariérového bydlení se čtyřmi byty, včetně přidružených staveb: zpevněné plochy, uliční oplocení, vnější domovní rozvody – elektro kabely NN, vodovodní potrubí, plynovodní potrubí, splašková kanalizace, dešťová kanalizace vč. vsakovacího systému dešťových vod, ve městské části Opava - Vlaštovičky, na parcele číslo 258 v katastrálním území Jarkovice.
Objekt bude realizován na místě odstraněného původního rodinného domu. Objekt bude nepodsklepený, jednopodlažní, s půdorysným tvarem obdélníka s půdorysnými rozměry 30,70 x 7,80 m se sedlovou střechou o sklonu 30º. Zastavěná plocha objektu bude 239,46 m2. Objekt bude založen na plošném základu – základových pásech š. 550 mm a proveden zděnou technologií z obvodových tepelně izolačních pórobetonových tvárnic.
Hlavní zdroj vytápění v objektu je navržen plynový kondenzační kotel. Vytápění objektu bude otopnými tělesy VK a topnými žebříky v koupelnách. Regulace vnitřních teplot v místnostech bude řešena termostatickými hlavicemi na otopných tělesech a kotel bude osazen ekvitermní regulací. Ohřev teplé vody bude řešen v každém bytě zvlášť el. bojlery o objemu 80 l. Větrání vnitřních prostor bytů bude nucené, řízené rekuperačními jednotkami. Každý byt bude mít svou rekuperační jednotku umístěnou v koupelně. Větrání technické místnosti bude nucené axiálním ventilátorem přes stěnu. Na střeše objektu bude instalována fotovoltaická elektrárna o příkonu 9,75 kWp.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    05.01.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.01.2023