Veřená zakázka

Chodník podél ul. Žitavská, úsek ul. Dlouhá – ul. Větrná, Frýdlant“ „Stavební úpravy komunikace ul. Žitavská v úseku od kruhového objezdu po TRW

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45233144-0 - Výstavba přechodů,
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy,
45316100-6 - Instalace a montáž zařízení pro venkovní osvětlení
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba chodníků a zpevněných ploch, přechodu pro chodce a veřejného osvětlení v okrajové části lokality Větrov, podél ulice Žitavská od železničního přejezdu až k objektu TRW ve Frýdlantu.

Předmět plnění zakázky je rozdělen do následujících etap:
 Etapa I. (neuznatelná etapa) - „Stavební úpravy komunikace ul. Žitavská v úseku od kruhového objezdu po TRW“ – předmětem této etapy je vybudování nové trasy chodníku v délce 87,46m a zpevněné plochy v délce 66,20m, obojí podél vozovky silnice III/03511. Stavba bude umístěna v prostoru mezi vozovkou silnice a přilehlými soukromými pozemky. Chodník bude v daném úseku doplněn o hmatové a bezbariérové prvky dle vyhlášky 398/2009 sb. o obecných technických požadavcích zabezpečující bezbariérové užívání staveb.
 Etapa II. (uznatelná etapa) - „Chodník podél ul. Žitavská, úsek ul. Dlouhá – ul. Větrná, Frýdlant“ – účelem navržené stavby je stavební úprava stávajícího chodníku podél silnice I/13 v úseku od ul. Dlouhá po ul. Větrná, výstavba nové opěrné zdi a zřízení nového přechodu pro chodce, které sjednotí a ucelí stávající trasu pro pěší a zaručí vyšší bezpečnost chodců při pohybu podél vozovky. Chodník bude v daném úseku doplněn o hmatové a bezbariérové prvky dle vyhlášky 398/2009 sb. o obecných technických požadavcích zabezpečující bezbariérové užívání staveb. Stavby zahrnuje také úpravu a doplnění stávajícího veřejného osvětlení podél chodníku a u nového přechodu pro chodce v rámci SO 401 – Veřejné osvětlení. Tato etapa bude provedena pouze v případě, že zadavatel obdrží dotační prostředky ze SFDI.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.02.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.02.2018