Veřená zakázka

Chodník mezi hřbitovy podél MK 6 v Horních Domaslavicích

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Materiál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy,
45342000-6 - Instalace a montáž oplocení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je propojení prostor před hřbitovem s hřbitovem u kostela sv. Jakuba Staršího chodníkem po jižní straně místní komunikace. Bude se jednat o chodník o proměnlivé šířce od 1,5 do 3,5 m s celkovou délkou 231,10 m a příčným sklonem min 2%. Chodník bude proveden ze zámkové dlažby– plocha celkem cca 525 m2. Chodník bude lemován silničním obrubníkem tl. 10 cm v délce 166,2 bm. V místech vjezdů na pozemky stávajících domů bude proveden klopený obrubník. Z druhé strany bude chodník lemován buď stávajícími opěrnými zdmi plotů nebo domů. V místech kde nebude stávající lemování chodníku žádné, bude chodník opřen do lemovacího zahradního obrubníku tl. 5 cm osazeného do betonového lože.
V horní východní části chodníku je výškový rozdíl mezi úrovní komunikace a zahradou domu č.p. 173. V rámci realizace chodníku bude zde v délce cca 16 bm (od dnešního nového plotu u hřbitova po vstup k rodinnému domku) provedena opěrná zídka, která bude současně sloužit jako podezdívka plotu. Tím se vyrovná rozdíl mezi vyšší úrovní komunikace a zahradou. Na zídce bude proveden nový plot, pro který bude možno využít rámková pole plotu stávajícího. Dále bude ještě nutno prodloužit stávající zatrubnění příkopu podél komunikace od hřbitova po kanál u vjezdu na pozemek domu č.p. 173 (Ø 30 cm, délka cca 17 bm). Současně se odstraní provizorní svodidlo včetně jeho ukotvení k zemi. Budova č.p.142 bude taktéž oplocena ze strany chodníku na severní straně a v hranici pozemku p.č. 1041/4 kovovým oplocením.
Do plochy části chodníku u kostela (š=3,5 m) budou, jako výtvarný prvek, zabudovány bronzové destičky s údaji o historii obce a kostela (7 ks) a kruhová deska se svatojakubským symbolem mušle.
Odvedení dešťových vod z krytu chodníku bude provedeno samospádem pomocí čtyř litinových uličních dešťových vpustí do dešťové kanalizace v majetku obce Horní Domaslavice.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.02.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.02.2018