Veřená zakázka

Centrální provozní a servisní správa datové sítě a podpora výrobce CISCO

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
IT ->  Ostatní
CPV kódy:
72000000-5 - Informační technologie: poradenství, vývoj programového vybavení, internet a podpora,
72250000-2 - Systémové a podpůrné služby,
72300000-8 - Datové služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provozní a servisní podpora datové sítě do 31. 12. 2025 včetně servisní podpory výrobce (také do 31. 12. 2025 a nebo do termínu zveřejnění ukončení servisní podpory výrobce tzv. EoS - End of Support) při dodržení všech postupů ve vztahu ke kybernetické bezpečnosti.
Servisní podpora se vztahuje na hardware a software ICT infrastruktury od výrobce Cisco Systems, které má zadavatel ve svém vlastnictví a která v minulosti pořídil a v blízké budoucnosti vyprší záruční a servisní podpora výrobce.

Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace. S ohledem na charakter informací a jejich ochranu podle zákona č. 181/2014 Sb., o kybernetické bezpečnosti, poskytne zadavatel přílohu č. 1 zadávací dokumentace na základě žádosti dodavatele a oproti předložené jím podepsané dohody o mlčenlivosti (NDA) ve znění přílohy č. 7 zadávací dokumentace. Dohoda o mlčenlivosti (NDA) musí být podepsaná osobou oprávněnou jednat jménem či za dodavatele. Je-li dohoda podepsána zmocněncem, musí být k dohodě přiložena plná moc, která byla takové osobě pro tento případ udělena.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.10.2022