Veřená zakázka

Cena města Rožnov pod Radhoštěm – SYMBOLICKÁ PLASTIKA

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
92311000-4 - Umělecká díla
Popis:

Město Rožnov pod Radhoštěm uděluje od roku 2017 v souladu s Pravidly pro udělování ocenění a poskytování záštit města Rožnov pod Radhoštěm (mimo jiné) Cenu města Rožnov pod Radhoštěm (dále také „Cena města“). Cena města je udělována významným osobnostem (fyzickým či právnickým osobám), pro které je Cena města symbolikou morálního ocenění. Cena města je udělována za dlouhodobou mimořádnou činnost pro město v různých oblastech života, zejména v oblasti kulturní, sportovní, společenské, sociální, vědecké nebo v oblasti volnočasových aktivit při práci s dětmi, mládeží či dospělými, za dlouhodobou mimořádnou činnost podporující šíření dobrého jména města nebo fyzickým osobám, které vykonaly čin spojený s osobním hrdinstvím, který znamenal záchranu života, historických či kulturních hodnot nebo majetku. Dosud byla městem udělována různorodá Cena města. V roce 2017 to byl obraz namalovaný tematicky k oceněné osobnosti, v roce 2018 břidlicová deska s využitím skici rekonstrukce podoby rožnovského náměstí z 19. století.

Záměrem města Rožnov pod Radhoštěm je udělovat v následujících letech jednotnou Cenu města, symbolizující město Rožnov pod Radhoštěm.

V návaznosti na výše uvedený záměr vyhlašuje město Rožnov pod Radhoštěm soutěž „Cena města Rožnov pod Radhoštěm – SYMBOLICKÁ PLASTIKA“ (dále jen „soutěž“).

Bližší informace jsou uvedeny v Podmínkách soutěže.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    30.04.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.06.2019