Veřená zakázka

Část 1: Kity pro přípravu knihoven

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální služby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Spotřební materiál, léky
CPV kódy:
33140000-3 - Zdravotnický spotřební materiál
Popis:

Předmětem části 1 veřejné zakázky jsou dodávky kitů pro přípravu knihoven, tj. zejména kity pro přípravu obohacených DNA knihoven pro sekvenaci, kity pro přípravu DNA knihoven bez PCR, kity pro přípravu RNA knihoven, kity pro přípravu mRNA knihoven, kvantifikační kity, hybridizační kity, sada adaptérů k odlišení vzorků pro přípravy knihoven, univerzální adaptory pro knihovny s PCR, magnetické partikule, sada prob pro cílené obohacení, roztoky na proby, set indexů k odlišení jednotlivých vzorků.
Důvodem pro uvedení názvů předmětů plnění a názvů v technických parametrech, specifikacích u výše uvedených položek jsou sekvenátory na platformě Illumina, tj. např. přístroje typu MiSeq, NovaSeq a NextSeq , které jsou umístěny ve stávajících laboratořích zadavatele.


Bližší specifikace těchto produktů a jejich parametry jsou uvedeny v Příloze č. 8 k této zadávací dokumentaci - Popis předmětu plnění a Cenová nabídka a v Příloze č. 1 Závazného vzoru Rámcové dohody náležejícího k části 1 této veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.05.2023