Veřená zakázka

Časová osa a stopy T. G. Masaryka na Náměstí ve Valašském Meziříčí

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
98390000-3 - Jiné služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka díla: „Časová osa a stopy T.G. Masaryka na Náměstí ve Valašském Meziříčí“ (dále jen „dílo“), a to tak, jak je uvedeno v této výzvě (vč. jejich příloh) a za podmínek specifikovaných ve smlouvě o dílo (dále jen „smlouva“) a jejich přílohách. Smlouva o dílo je přílohou této výzvy.

Dodavatel je povinen navrhnout a zhotovit dílo tak, aby:
- Časová osa byla umístěna v úrovni budoucí dlažby v centrální ose Náměstí ve Valašském Meziříčí, od sochy sv. Floriána k mariánskému sloupu a obsahovala celkem min. 30 a max. 40 milníků.
- Stopy T.G. Masaryka byly umístěny v úrovni budoucí dlažby v jihozápadní části Náměstí ve Valašském Meziříčí před domem č.p. 70 ( v komunikaci pro pěší) a jejich celková plocha byla 0,25 m2 ( +10%).

- Časová osa i Stopy T.G. Masaryka dlouhodobě odolávaly času, povětrnostním vlivům, mechanickému opotřebení (zejména chůze, žvýkačky, vosk, rachejtle) a vandalům, zároveň výše uvedené musí být snadno čistitelné běžnými čisticími prostředky.

Všechny tyto požadavky je účastník povinen zapracovat do své nabídky a vybraný dodavatel je povinen tyto požadavky i dále zohledňovat při provádění díla dle smlouvy. Předloží-li účastník nabídku, jež nebude splňovat výše uvedené parametry, bude účastník z výběrového řízení vyloučen.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.01.2021