Veřená zakázka

Bytový dům Mírová (nad Billou)

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je výstavba objektu bytového domu, který je navržen na jednoduchém obdélném půdorysu 33,4x12 m, výška objektu je cca 16,55 m. Objekt má 5 nadzemních podlaží a není podsklepen. Objemově se tedy jedná o jednoduchý kvádr, do něhož jsou na jihozápadní fasádě „vyřezány“ lodžie jednotlivých bytů. Jednolitost domu narušují římsy umístěné v úrovni jednotlivých stropů a výrazná omítka v přízemí.
Objekt je ve své polovině rozdělen schodišťovým prostorem, který je velkoryse prosvětlen velkými fixními okny. V hlavním komunikačním prostoru stavby je navrženo přímé jednoramenné schodiště s mezipodestou a výtah o min. vnitřních rozměrech 1 100x1 500 mm, který umožňuje bezbariérové užívání stavby.
V objektu vznikne 16 bytových jednotek. V 1.NP jsou navrženy společné prostory domu (technická místnost, úschovna kol/kočárků a úklidová komora) a další úložné prostory. Ve vyšších podlažích (2.NP, 3. NP, 4.NP, 5.NP) jsou na každém patře navrženy vždy 4 bytové jednotky – 2x byt o dispozici 3+kk a 2x byt o dispozici 2+kk. Byty jsou po patrech shodné. 3 byty typu 2+kk jsou navrženy (v souladu se zadáním stavebníka) jako „upravitelné“ v souladu s vyhláškou 398/2009 Sb., O obecných technických požadavcích zabezpečujících bezbariérové užívání staveb.
Z hlediska materiálů je celá fasáda objektu v omítce v různých odstínech. Přízemí domu je v tmavě šedé strukturované omítce. Zbytek domu je v hladké omítce v béžovém odstínu. Jednotlivá podlaží oddělují římsy opatřené bílou omítkou. Rámy oken a dveří budou provedeny v antracitovém odstínu stejně, jako zábradlí na fasádách. Klempířské prvky budou světle šedé nebo pozinkované.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.05.2021