Veřená zakázka

Bytový dům č.p. 71 - Dolní Poustevna – stavební práce

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je kompletní rekonstrukce bytového domu č.p. 71 v Dolní Poustevně, ul. Vilémovská, (stojící na st. p. č. 66 v k.ú. Dolní Poustevna), kdy stávající stav domu neumožňuje jeho užívání a rekonstrukcí vznikne 12 nových bytových jednotek, v rámci projektu „Bytový dům č.p. 71 - Dolní Poustevna“. Jedná se o projekt Integrovaného regionálního operačního programu – Sociální infrastruktura – Výzva č. 80 Sociální bydlení pro sociálně vyloučené lokality II.
Stavbou dojde k rekonstrukci stávajícího 4 podlažního bytového domu pro potřeby dostupného nájemního sociálního bydlení. Objekt je napojen na stávající infrastrukturu a bude zachován ve hmotě. V rámci stavby dojde k zateplení celého objektu, výstavbě celé nové části objektu na úrovni 4.NP (včetně krovu a střechy). Dále dojde k dispozičním úpravám interiérů a budou vyměněny všechny vnitřní instalace a rekonstruovány povrchy. Vznikne 12 nových bytů s příslušenstvím a nebytové prostory.
Všechny bytové jednotky budou s vlastním sociálním zařízením (WC, sprchou a umyvadlem), kuchyňskou linkou se základním vybavením (dřezem, sporákem, odsávačem par).
Vytápění centrálním plynovým kotlem, umístěným v technické místnosti, pro všechny bytové jednotky s vlastními měřiči, nebytovými prostorami pro jednotlivé byty. Účelem takového plnění zhotovitele (díla) je realizace stavebních prací a předání díla způsobilého jeho účelu.
Podrobný technický popis stavebních prací lze vyčíst v příloze č.5 zadávací dokumentace - kompletní projektová dokumentace stavby

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.04.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.05.2021