Veřená zakázka

Brownfield areál výtopny - Rekonstrukce objektů trafostanice, buldozerovna, dílna

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou stavební úpravy a zateplení objektů v areálu Technických služeb města Horní Slavkov.

1) Objekt buldozerovny
Jedná se o stávající objekt v areálu výtopny a Technických služeb města. Stavba sloužila jako přidružena stavba k uhelné kotelně. Objekt v minulosti sloužil jako buldozerovna – garáž buldozeru a sklad dílů. Nově bude stavba užívána jako garáž pro kolovou techniku Technických služeb.
Objekt bude snížen a bude provedena nová střecha. Střecha bude ve stejném tvaru a sklonu jako stávající.
Dojde ke stavebním úpravám, objekt bude celkově snížen, provedena nová střecha, zasypáno 1.PP. Budou zatepleny svislé obvodové stěny, střecha (stropní podhled), dojde k výměně výplní otvorů. Barevné řešení nové fasády, je uvedeno ve výkresové části.

2) Objekt dílen
Jedná se o stávající objekt v areálu výtopny a Technických služeb města. Stavba slouží jako dílny, sklad a garáž pro potřeby Technických služeb města Horní Slavkov.
Dojde k úpravám výplní otvorů, a zateplení objektu. Bude proveden nový střešní plášť.
Budou zatepleny svislé obvodové stěny, střecha (stropní podhled), dojde k výměně výplní otvorů. Barevné řešení nové fasády, je uvedeno ve výkresové části.

3) Objekt skladu stavebnin
Jedná se o stávající objekt v areálu výtopny a Technických služeb města. Stavba slouží jako sklad stavebnin Technických služeb města Horní Slavkov. Historicky objekt sloužil jako trafostanice, budova přidružená k bývalé uhelné kotelně.
Z hlediska územní regulace nedojde k žádným změnám. Objekt bude zateplen, přístavba objektu bude odstraněna a provedena nová. Prostorové řešení objektu zůstane původní.
V první řadě dojde k odstranění stávající jednopodlažní přístavby. Přístavba pak bude postavena nová, objekt bude kompletně celý zateplen a dojde k výměně všech výplní otvorů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.05.2024