Veřená zakázka

Břeclav - WC a umývárny - PD

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

1. Předmětem Smlouvy je provedení díla spočívající ve vyhotovení projektové dokumentace (dále jen i jako „PD“) na akci „Břeclav – WC a umývárny“ (dále jen „Dílo“) a výkon dalších činností v tomto rozsahu:
a) Zhotovení projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení (dále jen „Dokumentace pro stavební povolení“ nebo „DSP“) v počtu 3 výtisků.
b) Zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby (dále jen „Realizační projekt stavby“ nebo „DPS“) v souladu s pravomocným stavebním povolením v počtu 3 výtisků.
(Body 1 písm. a) – b) dále jen „Výkonová fáze projektové dokumentace“).
c) Provádění autorského dozoru (dále jen „Autorský dozor“) Součástí díla je také provádění autorského dozoru zhotovitele dle pokynů objednatele v průběhu realizace stavby, popř. zajištění ostatních inženýrských služeb během výstavby nutných pro zdárné a bezpečné dokončení stavby a účast na kontrolních dnech. Objednatel předpokládá provádění autorského dozoru zhotovitelem v délce 20 hodin. Objednatel si vyhrazuje právo předpokládaný počet hodin provádění autorského dozoru překročit či nedočerpat (eventuálně vůbec nečerpat) bez vlivu na cenu díla. Provádění autorského dozoru bude ukončeno dnem vydání kolaudačního rozhodnutí.
2. Výsledkem Výkonové fáze projektové dokumentace bude kompletní návrh řešení rekonstrukce sociálního zařízení, stavebních úprav a instalací zařizovacích předmětů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.01.2022