Veřená zakázka

Bezbariérové úpravy v objektu ZD Teplice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce včetně všech souvisejících prací a dodávek. Jedná se o změnu dokončené stavby. Jde o bezbariérové zpřístupnění objektu.
Venkovní schodiště bude materiálově zachováno. Budou využity kamenné bloky ze stávajícího schodiště. Vstupní podesta a rampy budou žb. desky obložené protiskluzovými kamennými deskami z přírodního pískovce. Výtahová šachta bude provedena ze železobetonu, opatřená jednovrstvou vápenocementovou omítkou a obkladem z kovových tenkostěnných desek. Nové vnitřní schodiště a podesty budou žb. desky opatřené protiskluznou stěrkou. Příčky nového sociálního zázemí jsou tvořeny cihelným příčkovým zdivem tl. 150mm kombinovanými s lehkými HPL příčkami.
Pro upřesnění materiálů, ztvárnění povrchů a barevného řešení je zpracována architektem projektu samostatná projektová část, která je projednána s památkovou péčí a NPÚ.
Stavební práce jsou blíže specifikovány v projektové dokumentaci, která je přílohou této zadávací dokumentace (viz příloha č. 5 této ZD).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.08.2022