Veřená zakázka

Bezbariérová přístupnost výukových prostor

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
44233000-2 - Schodiště
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky a související montáže za účelem zajištění bezbariérového přístupu studentů do vybraných učeben zadavatele pomocí 2 šikmých schodišťových plošin pro imobilní osoby. Šikmé schodišťové plošiny budou umístěny do:
- školní budovy, kde je umístění plošiny navrženo v prostoru vedlejšího schodiště s bezbariérovým přístupem z dvorního prostoru školy. První nástupiště bude v úrovni bezbariérového přístupu v prostoru chodby vedlejšího schodiště. Další nástupiště budou v úrovni podesty v 1. až 3. nadzemním podlaží. Plošina bude pojíždět po vlastní konstrukci uvnitř zrcadla tříramenného schodiště. Realizací montáže nedojde k zásahu do nosných konstrukcí stavby. Stávající zábradlí bude zachováno, konstrukce pojezdu bude před zábradlím;
- budovy dílen, kde je umístění plošiny navrženo v prostoru stávajícího dvouramenného schodiště s bezbariérovým přístupem z dvorního prostoru školy. První nástupiště bude v úrovni bezbariérového přístupu v prostoru vstupní haly schodiště. Další nástupiště bude v úrovni podesty v 1. a 2. nadzemním podlaží. Plošina bude pojíždět po vlastní konstrukci podél zrcadla dvouramenného schodiště. Realizací montáže nedojde k zásahu do nosných konstrukcí stavby. Stávající zábradlí bude demontováno a bude osazena nová výplň. Realizace pojezdové trasy bude provedena pomocí sloupků ukotvených do schodišťových ramen.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.04.2018