Veřená zakázka

BEST, spol. s r. o.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby Rozšíření rozmnožovacího odchovu kuřic. Jedná se o výstavbu haly A, B a D pro rozšíření rozmnožovacího odchovu kuřic a pořízení technologie. Ke stávajícím halám 1 a 4 budou vybudovány nové objekty pro odchov drůbeže. V halách A+B bude umístěno celkem 44 000 ks (2 x 22 000 ks) jednodenních kuřat. V hale D bude 10 000 ks jednodenních kuřat, která bude přistavěna k stávající hale č. 4.
SO 01 Hala A +B
Hala bude provedena jako ocelová rámová konstrukce, která je vnějších rozměrů cca 23,5 x 100 +105m o 25 polích po 4,5/5,5 m. Světlá výška v hale bude 3m, výška po hřeben 7,2m. Střecha bude sedlová o sklonu 30% a bude ji tvořit oplastovaný nebo lakovaný trapézový plech a bude dostatečně odvětrávaná do vrcholu. Součásti hal bude i spojovací krček s provozním a sociálním zařízením s veterinární smyčkou navazující přímo na provoz – přípravna krmiva s elektrorozvodnou, oddělená šatna pro čistý a špinavý provoz, sociální zařízení se sprchami a WC. Nosnou část skladovací haly bude tvořit ocelový rámový skelet, který bude opláštěn stěnovými vertikálními panely PUR, strop bude tvořen závěsným podhledem z lakovaných PIR panelů. Vnitřní dělící stěny mezi oběma částmi objektu bude ze stěnových panelů, mezi krčkem a halou B pak dělící stěna s protipožární odolnosti. Haly budou osazeny vraty o šířce 3,0 m, výšky 2,8 m a únikovými dveřmi.
Hala D
Bude ji tvořit přístavba s pultovou střechou šířky cca 13,3 m a délky 80,0 m, která bude navazovat stavebně a technologicky na stávající halu č. 4 – zděný objekt bývalého kravína K96. Hala bude osazena vraty o šířce 3,0 m, výšky 2,8 m. Technologie výstavby bude totožná s halami A, B.
Nové haly budou vybaveny automatickou technologií krmení a napájení. Technologie ustájení bude řešena volným pohybem drůbeže po prostoru haly s hlubokou podestýlkou. Podestýlka bude průběžně přistýlána. Osvětlení bude umělé. Haly budou vytápěny plynovými přímotopy. Výměna vzduchu bude zajištěna podtlakovou vzduchotechnikou. Krmné směsi budou pneumaticky foukány do plechových vertikálních zásobníků umístěných u každé haly. Odkud budou šnekovým dopravníkem dopravovány do krmného okruhu.
Technologie:
- technologie krmení, zvedací žlábky;
- u každé haly budou dva zásobníky krmiv, (celkem 6 zásobníků), doprava krmiva do hal;
- napájení včetně rozvodů a medikace;
- automatické větrání, ventilátory, nasávání, zastínění;
- topení + podávací ventilátory;
- osvětlení haly;
- plachty na rozdělení haly;
- dělící rámy na rozdělení haly;
- montáž technologie.
Elektro:
- materiál NN;
- rozvaděč NN;
- montáž NN.
Řídící systém pro napájení, krmení, větrání, osvětlení
Rozvaděč MaR

Předmětem plnění veřejné zakázky je dále dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a pozáručního servisu včetně předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě u technologie tvořící předmět plnění veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.04.2016
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.05.2016