Veřená zakázka

Automatické parkovací zařízení pro kola v Litoměřicích – II

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
34926000-4 - Zařízení pro řízení parkovišť,
45213312-3 - Výstavba parkovacích garáží,
45213316-1 - Stavební úpravy chodníků
Popis:

Výstavba parkovacího systému B+R (bike and ride) – automatického parkovacího zařízení pro jízdní kola – v prostoru autobusového a vlakového nádraží v Litoměřicích. Jedná se o samostatný, bezobslužný parkovací systém pro více než 100 kol, který bude v provozu 24 hodin denně s efektivním využitím místa, kde na betonovém základu by měla stát ocelová konstrukce se skleněným pláštěm, uvnitř zařízení a SW pro ukládání a vyzvedávání kol.

Součástí stavby bude i realizace nových a oprava stávajících chodníků a zpevněných ploch v rámci kompletního řešení komunikačního propojení v prostoru mezi ulicí „Mezibraní“, železniční tratí a výpravní budovou ČD. Součástí plnění je také napojení parkovací věže (parkovacího domu) na dešťovou kanalizaci a vsakování, které jsou součástí stavebních prací, a dále zajištění konektivity připojení k síti Internet.

Vybraný účastník bude povinen zajistit komplexní revize a servis parkovacího systému po dobu trvání 5leté záruky za jakost v rámci ceny díla (běžný provoz jako např. doplňování mincí, papíru do tiskárny, úklid uvnitř i vně věže zajistí zadavatel).

Zadavatel umožňuje dodavatelům podat nabídky a plnit tuto veřejnou zakázku v části samotného parkovacího zařízení – parkovací věže – zcela dle zpracované projektové dokumentace a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr dle § 92 odst. 1 zákona, nebo v kombinaci těchto výše uvedených dokumentů s požadavky na výkon nebo funkci dle § 92 odst. 2 zákona, kdy dodavatel předloží své řešení v režimu tzv. Design-build (dále též jen „Design-build varianta“). Technické podmínky jsou stanoveny blíže v části 7 této ZD.

Předmětem veřejné zakázky je rovněž provedení příslušných projektových činností týkajících se parkovací věže (zpracování výrobní dokumentace a dokumentace skutečného provedení stavby) a provedení příslušných inženýrských činností. Podrobněji viz v přílohách této ZD, zejména v příloze ZD č. 3 – Smlouva o dílo, a též v projektové dokumentaci a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.08.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    18.09.2017