Veřená zakázka

Automatické mycí centrum pro válečková, soudečková ložiska a ložiskové komory dvojkolí železničních nákladních vozů

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42924740-8 - Vysokotlaká mycí zařízení,
44440000-6 - Ložiska,
48921000-0 - Automatické systémy
Popis:

1) Identifikace zadavatele

Název: RYKO a.s.
Právní forma: akciová společnost
Sídlo: Dělnická 1408/29, Děčín VI-Letná, 405 02 Děčín
IČ: 25418572
DIČ: CZ 699000943
Zastoupena: statutární ředitel Ing. Martin Vošta

Kontaktní osoba ve věci zakázky - Zastoupení zadavatele v zadávacím řízení:

Název: EU LEGAL ADVISORY, s.r.o.
Sídlo: Veveří 3163/111, 616 00 Brno
IČ: 29377099
Kontaktní osoba: Mgr. Luboš Novosad
Telefon: +420 775 437 017
E-mail: lubos.novosad@vyberove-rizeni.info

Zadavatel se rozhodl nechat se na základě příkazní smlouvy zastoupit při výkonu práv a povinností souvisejících se zadávacím řízením výše uvedenou osobou. Osoba zastupující zadavatele splňuje požadavek nepodjatosti a jakkoliv se předmětného zadávacího řízení nebude účastnit.



2) Název zakázky

Automatické mycí centrum pro válečková, soudečková ložiska a ložiskové komory dvojkolí železničních nákladních vozů

3) Druh zakázky
Dodávky

4) Předmět zakázky
Předmětem dodávky je návrh, výroba a montáž automatického mycího centra pro válečková, soudečková ložiska a ložiskové komory dvojkolí železničních nákladních vozů. Mycí centrum se z důvodu požadavků železničního předpisu VPI 04 skládá ze dvou samostatných, na sobě nezávislých zařízení (dále též "zařízení," nebo "myčka"). V prvním zařízení se myjí a pasivují ložiska a komponenty ložisek, ve druhém zařízení ložiskové komory a součásti ložiskových komor dvojkolí železničních nákladních vozů.
Předmět zakázky je nedělitelný, uchazeč tak musí dodat kompletní mycí centrum, tj. dvě samostatná zařízení, každé s vlastním příslušenstvím a vybavením. Nedělitelnost předmětu zakázky je odůvodněna skutečností, že se jedná v podstatě o dvě totožná zařízení a dělení na dílčí plnění by nebylo ekonomicky výhodné. Z pohledu následného provozu by docházelo ke zvyšování nákladů v podobě například dvojího servisu, garancí, rozdílnosti provozních kapalin, náhradních dílů atd..
Podkladem pro vypracování nabídky je technická specifikace, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace jako příloha č. 1.
Uchazeč ve své nabídce předloží specifikaci zařízení dle přílohy č. 1 Technická specifikace, ze které bude patrné, že požadované parametry jím nabízené plnění splňuje. Uchazeč ke každé položce v technické specifikaci napíše číslo strany nabídky, kde specifikuje způsob řešení požadavku zadavatele. Vyplněn musí být sloupec „Strana nabídky“ jak pro Myčku ložisek a příslušenství, tak pro Myčku komor a příslušenství.
Pokud nabídka uchazeče nebude splňovat minimální požadavky definované v příloze č. 1 Technická specifikace, bude to důvodem pro vyřazení nabídky z dalšího hodnocení a vyloučení uchazeče z účasti ve výběrovém řízení.
Uchazeč podáním nabídky prohlašuje, že má veškeré informace a kompetence pro návrh, výrobu (dodávku) a montáž zařízení. Zadavatel v nabídkovém řízení a ani později neposkytuje technickou podporu vítěznému uchazeči v oblasti poradenství (např. poskytování předpisů, norem, výkresové dokumentace ložisek a komor, chemické složení maziva atd.), příp. dodávku zkušebních ložisek a komor pro testování u uchazeče – toto vše je plně v profesní kompetenci uchazeče.

Zadavatel neumožňuje dílčí plnění

5) Lhůta a místo pro podání nabídky
Lhůta pro předkládání nabídek končí dne 16. 12. 2019 v 14:00 hod na adrese:
RYKO a.s.
Dělnická 1408/29, Děčín VI-Letná,
405 02 Děčín
Česká republika
Na nabídky, které budou zadavateli doručeny po uplynutí lhůty pro podání nabídek, bude pohlíženo, jako by nebyly podány.

6) Kontaktní osoba zadavatele
Kontaktní osoba: Mgr. Luboš Novosad
Telefon: +420 775 437 017
E-mail: lubos.novosad@vyberove-rizeni.info


7) Další (nepovinné) informace
Nejedná se o veřejnou zakázku realizovanou dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů.
Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.12.2019