Veřená zakázka

Atmosferický prvek - BRÁNA - Okružní křižovatka ul. Mostecká

Druh zadávacího řízení:
Jednací řízení bez uveřejnění
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71200000-0 - Architektonické a související služby
Popis:

1. Předmětem veřejné zakázky je realizace autorského díla nazvaného jako „SO 01 - Atmosferický prvek – BRÁNA - Okružní křižovatka ul. Mostecká, Vsetín“.
2. Předmětem díla je realizace (dodávka a montáž) atmosférického prvku, který má být umístěn dle projektové dokumentace do středu kruhového objezdu malé okružní křižovatky propojující ulice Mostecká, Hlásenka a Štěpánská na Vsetíně, na pozemcích p.č. 2629, 2630, v katastrálním území Vsetín. Jedná se o výrazný prvek při průjezdem městem Vsetín.
Nový atmosférický prvek se sestává z betonového oblouku a hliníkového prvku. Toto je vyneseno na betonových patkách.
Vlastní atmosférický prvek Brána je tvořen 2–ma betonovými půlobloukovými prvky, které jsou kotveny ke dvěma prefabrikovaným základovým patkám. Betonový prefabrikovaný železobetonový prvek je v horní části akcentován prvky z kovu.
Celková výška konstrukce viditelná nad terénem je 6,06m. Velikost celého atmosférického prvku je 6,06 x 6,22 x 4,96m včetně osvětlení, přesné rozměry budou upřesněny v realizační dokumentaci.
Vlastní obloukový dílec specifického obloukového tvaru bude vyroben ze dvou symetrických půlobloukových dílců tl. 130mm. Výška oblouku v hlavě bude 4,35m. Prvky jsou v patě kotveny svarovým přípojem ke kotevní plotně osazené v hlavě základové patky, v montážním stadiu budou prvky v hlavě podepřeny montážní ocelovou podpěrou osazenou na montážní silniční panel. Po osazení a rektifikaci půlobloukových dílců budou tyto dílce v hlavě sepnuty svorníkovým přípojem z plechu a kotevních šroubů. Prvky budou vyrobeny z betonu tř, C35/45- XC4, XF3 a vyztuženy ocelí 10505.
K nerezovým profilům zabudovaným a vytaženým z hlavy dílců budou kotveny vlastní architektonické prvky ze speciálních kovových materiálů.

Součástí předmětu díla taktéž autorský dozor zhotovitele při realizaci stavební připravenosti ze strany objednatele pro následnou montáž díla ve středu kruhového objezdu. Součástí autorského dozoru je kontrola a protokolární převzetí podkladu pro osazení dvou masivních prefabrikovaných betonových patek sloužících pro ukotvení atmosférického prvku i včetně jejich dopravy na místo a usazení na připravený betonový podklad.

Součástí předmětu díla je také řešení osvětlení Atmosferického prvku „Brána“ na výše uvedeném kruhovém objezdu. Předmětem je dodávka a montáž nových zemních kabelů a chrániček a instalace LED svítidel. Budou instalována svítidla LED 14W, 1950lm, 3000K, CRI 80. Intenzita světel může být regulována. Tato svítidla budou upevněna na kovových tyčích, upevněných do zemních vrutů, ve výšce 0,5m, aby byla umístěna nad stávající zelení a křovím. Předmětem dodávky a montáže jsou taktéž zemní vruty.

Součástí předmětu díla ze strany zhotovitele bude také zpracování plánu údržby atmosférického prvku v rozsahu nezbytném pro realizaci údržby ze strany objednatele. Plán údržby by měl obsahovat minimálně: četnost kontrol a způsob provádění údržby.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.07.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.08.2022