Veřená zakázka

Arboristické ošetření dřevin na Karlově náměstí a Městském hřbitově v Roudnici nad Labem“

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklidZemědělství, lesnictví a krajinářství
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
Správa a údržba, úklid ->  Ostatní
CPV kódy:
77300000-3 - Zahradnické služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provedení arboristické údržby dřevin, zejména nezbytných pěstebních opatření a stabilizace stávající zeleně na Karlově náměstí a Městském hřbitově v Roudnici nad Labem.
Na Karlově náměstí je 71 ks solitérních dřevin určených k ošetření se zaměřením na stabilizaci sekundárních korun, zmlazovací řez korun, úpravu podchozí výšky, zajištění provozní bezpečnosti eliminací defektů a odstranění suchých části korun, aplikaci bezpečnostních vazeb a odstranění odumírajících a významně poškozených jedinců, u kterých nelze předpokládat zlepšení zdravotního stavu. Ke kácení je navrženo 7 ks dřevin. Na Městském hřbitově je 68 ks solitérních dřevin navržených k ošetření. V části starého hřbitova je především nezbytné odstranění nevhodných, nestabilních a dožívajících výsadeb v blízkosti hrobových míst, stabilizace a ošetření dominantních solitér, instalace bezpečnostních vazeb, kontrola u dříve instalovaných bezpečnostních vazeb a zvýšení podchozí výšky korun. V části nového hřbitova se nachází několik dožívajících jedinců (především bříz) k odstranění. Ke kácení je navrženo 19 ks dřevin.
Podrobná specifikace stávající vegetace s návrhem pěstebních opatření je podrobně popisována v technické zprávě a vypracovaném dendrologickém průzkumu předmětných lokalit.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    21.12.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.01.2021