Veřená zakázka

5. ZŠ Mladá Boleslav – nástavba technických učeben – IT/AV

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství
IT ->  SW a Informační systémy Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
30195200-4 - Elektronické tabule a příslušenství,
30213000-5 - Osobní počítače,
30231300-0 - Zobrazovací jednotky,
48821000-9 - Síťové servery
Popis:

Dodávka, instalace a zapojení IT a AV techniky (interaktivní tabule s příslušenstvím, tablety, PC sety včetně monitorů, tiskárny vč. 3D, síťové prvky a zařízení apod.) v nově budované nástavbě 5. ZŠ v Mladé Boleslavi.
Bude nutné koordinovat práce s probíhajícími stavebními pracemi na budově školy. Zadavatel požaduje účast zástupce vybraného dodavatele na kontrolních dnech stavby, které budou podstatné pro instalaci a zapojení vybavení, jež je předmětem této veřejné zakázky; předpokládá se od 3Q 2024. Součinnost se zhotovitelem stavby garantuje zadavatel. Instalace a zapojení budou probíhat za provozu školy. V pracovní dny mimo prázdnin od 8:00 h. do 16:00 hodin probíhá ve škole výuka, proto je nutné v tuto dobu dodržovat klid a neprovádět hlučné práce, které by znemožňovaly kvalitní výuku. Veškeré hlučné a prašné práce je nutné provádět v odpoledních hodinách a o víkendech. Hlučné práce, které bude nezbytně nutné provádět v pracovní dny v době výuky, je možné provádět pouze po předchozí dohodě s vedením školy. V průběhu vyučování je nutné dbát na bezpečnost dětí a zaměstnanců školy. Ve škole je nutné po celou dobu stavby udržovat pořádek.
Projektová dokumentace nástavby (vč. situačních nákresů nových prostor) je ke stažení (v rámci zadávací dokumentace) na profilu zadavatele na adrese https://www.vhodne-uverejneni.cz/zakazka/5-zs-mlada-boleslav-nastavba-technickych-uceben (záložka Dokumenty).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.06.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.06.2024