Veřená zakázka

3D laser skener

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Plzeňský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31720000-9 - Elektromechanická zařízení
Popis:

Předmět zakázky tvoří dodávka 1 ks průmyslového 3D laser skeneru s integrovaným sférickým obrazovým systémem včetně veškerého nutného příslušenství (pouzdro, baterie a náhradní baterie, stativ, nabíječka příp. externí zařízení pro „on site“ vizualizaci) a obslužného softwaru pro jeho plné provozní využití. Zařízení bude určeno k přesnému 3D skenování a obrazovému snímkování velkorozměrových technologických zařízení vysokého stupně složitosti a komplexnosti (potrubní technologie energetických provozů a zařízení). Geometrická data z registrovaného mračna bodů musí být zajištěna v potřebné kvalitě a podrobnosti pro využití k následné identifikaci a (polo)automatické tvorbě 3D geometrie (částí) technologických celků.

Předmět zakázky (respektive jeho součásti) musí být nový, dosud nepoužitý - neodepisovaný.

Rozsah dodávky a přesná specifikace požadovaných technických parametrů předmětu zakázky je uvedena v Příloze č. 1 Zadávací dokumentace.

Zadavatel neumožňuje variantní nabídky spočívající v jiném, technicky a kvalitativně odlišném řešení ani dodatečném plnění (nad rámec), než uvedeném v této Zadávací dokumentaci respektive v Příloze č. 1 Zadávací dokumentace.

Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.

Jsou-li v ZD nebo jejich přílohách uvedeny konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.11.2018