Veřená zakázka

2022 Snížení spotřeby energií - výměna střechy a oken

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Kraj Vysočina
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45213250-0 - Stavební práce na průmyslových budovách
Popis:

Předmětem výběrového řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem jsou stavební práce spočívající v demontování a výstavbě střešního pláště a výplní otvorů.
Stávající střešní plášť bude v celém rozsahu výrobní haly SO 02 demontován, nahrazen izolačním střešním panelem s jádrem izolační pěny tl. 160 mm. Tepelně izolační a protipožární parametry jsou uvedeny v projektové dokumentaci.
Navrhuje se jejich demontáž okenních výplní a nahrazení novými okenními výplněni v plastových rámech. Nové okenní výplně jsou navrženy s parametrem Uw=max 0,9 W/ m2 K, zasklení je navrženo izolačním trojsklem, plnění argonem (Ug =0,5 W /m2 K).
Předmět zakázky je vymezen zadávací dokumentací včetně všech jejích příloh, zejména pak projektovou dokumentací s názvem: „Snížení energetické náročnosti výrobního objektu p.č. st. 579/2, IRBIS PANDA, Luka nad Jihlavou, SO 02 VÝROBNÍ HALA – výměna střešního pláště“, která je přílohou zadávací dokumentace, a položkovým rozpočtem – výkazem výměr. Zhotovitelem projektové dokumentace je Ing. Radomír GREGOR, Čechova 692,768 24 HULÍN, IČ 644 26 882.
Příslušný dodavatel se zavazuje potvrzením zakázky dodržet veškeré body tohoto dokumentu.
Obsahuje-li ZD nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.
Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.05.2022