Veřená zakázka

2021-21 TI Kostelec

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je součinnost se zadavatelem a dle dokumentace pro provádění stavby zpracované dle právních předpisů upravujících oblast realizace stavebních prací do podrobností nezbytných pro zpracování nabídky a výkazu výměr, provést stavební práce spočívající ve výstavbě vodovodu, vodovodních přípojek, splaškové kanalizace, kanalizačních přípojek a položení podkladní vrstvy komunikace.
Zásobení celého řešeného území obytné zóny pitnou vodou je navrženo rozvodovými vodovodními řady o celkové délce 681 m, vedenými souběžně s kanalizací, které budou napojeny na stávající veřejnou vodovodní síť obce. Vodovodní přípojky jsou navrženy v celkovém počtu 23 ks a celkové délce trasy 147 m, s ukončením ve vodoměrných šachtách.
V celém řešeném území je navržena oddílná stoková síť. Území obytné zóny bude odkanalizováno novými splaškovými stokami „B“ a „BD“ v celkové délce trasy 477 m. Kanalizační stoky budou napojeny na stávající veřejnou stokovou síť zakončenou ČOV. Kanalizační přípojky jsou navrženy v celkovém počtu 23 ks a celkové délce trasy 139 m s ukončením v revizních kanalizačních šachtách.
Součástí veřejné zakázky je příprava komunikace, avšak s provizorním štěrkovým krytem. Bude se jednat o sejmutí ornice, vykufrování a zřízení podkladních štěrkových vrstev. Přesněji specifikováno ve výkazu výměr na 1. Etapu

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.05.2021