Veřená zakázka

17 BJ – Fr. Kupky, Dobruška

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
Správa a údržba, úklid ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45111000-8 - Demolice, příprava staveniště a odklizovací práce,
45210000-2 - Bytová výstavba,
77300000-3 - Zahradnické služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je realizace projektu "17 BJ – Fr. Kupky, Dobruška", kdy jeho obsahem je výstavba bytového domu v Dobrušce s názvem "Bytový dům na p. p. č. 419 a 420". Jedná se o objekt bytového domu se 17 bytovými jednotkami. Součástí stavby je realizace parkovacích stání, chodníků, napojení objektu na veřejnou dopravní a technickou infrastrukturu (dešťová kanalizace a vsakování, přípojky splaškové kanalizace, vodovodu, teplovodu a NN) a sadové a terénní úpravy.

Předmět veřejné zakázky dále zahrnuje vypracování dokumentace skutečného provedení stavby v rozsahu dle § 4 odst. 2 vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, vyhotovení geometrického plánu pro zápis objektu bytového domu do katastru nemovitostí a zajištění stálé pamětní desky.

Zadavatel přitom předpokládá, že na realizaci veřejné zakázky získá dotaci z podprogramu Ministerstva pro místní rozvoj ČR "117D161 Výstavba bytů v oblastech se strategickou průmyslovou zónou" (dále jen "Program"), o jejíž poskytnutí zadavatel požádal a na základě podané žádosti obdržel registraci akce, což znamená, že splní-li zadavatel podmínky v registraci akce uvedené, stane se příjemcem dotace a bude mu vydáno rozhodnutí o poskytnutí dotace. Účastníci zadávacího řízení berou na vědomí a plně akceptují, že nezíská-li zadavatel dotaci z Programu do 30.4.2020, nebude předmět veřejné zakázky realizován. V této souvislosti je návrh smlouvy o dílo na předmět veřejné zakázky koncipován s odkládací podmínkou, která spočívá v získání finančních prostředků z Programu, resp. v získání rozhodnutí o poskytnutí dotace z Programu.

Bližší upřesnění předmětu plnění veřejné zakázky je uvedeno v technických podmínkách (bod 4 zadávací dokumentace) a v návrhu smlouvy, který je přílohou zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.07.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.08.2019