Veřená zakázka

Zvedací systémy - SV/19/612

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální služby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Přístroje Technologie, stroje, přístroje a elektronika
CPV kódy:
33192600-8 - Zdvihací zařízení pro zdravotnictví
Popis:

Požadujeme dodání 10 kolejnicových zvedacích systémů, přepravních a asistenčních systémů pro profesionální použití v Domově důchodců a domově se zvláštním režimem.
• Zvedací jednotky musí být minimálně dvourychlostní (případně jednu rychlost s možností úpravy) pro zrychlení přípravných manipulací, vybavené vestavnými napájecími akumulátory a ručním ovladačem na kabelu. Zvedací jednotky musí být snadno odnímatelné z kolejnicového systému bez použití nářadí, pro snadné uskladnění nebo servis. Dobíjení by mělo být řešeno nabíječkou mimo kolejnicový systém prostřednictvím ručního ovladače. Napájení v nabíjecí stanici není s ohledem na požadavek snadného sejmutí z kolejnicového systému a následnému uskladnění zvedací jednotky vyhovující. Zvedací jednotka musí mít dále software pro komunikaci s PC pro sledování statistik a stavu zařízení, případně samostatný SW, který toto umožňuje.
• S ohledem na potřebu vysoké míry stability a bezpečnosti klientů požadujeme minimálně tříbodové zavěšení asistenčního vaku přímo na zvedací jednotku nebo závěsné rameno a nastavitelnou šířku závěsného ramene asistenčního vaku pro přizpůsobení proporcím přepravované osoby. V případě závěsného ramena by závěsné rameno asistenčního vaku mělo být dále výkyvné pro kompenzování bočního nevyvážení přepravované osoby.
• Kolejnicový systém v rozsahu výčtu výměr. Kolejnice ideálně zaobleného profilu, bílé barvy (akceptovatelné jsou všechny různé odstíny bílé barvy), pasivní pojezd s tlumením hluku pojezdu,

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    18.03.2019