Veřená zakázka

Zajištění odborných specifických činností pro rodiny s dětmi v evidenci OSPOD "Multidisciplinární spolupráce v Moravskoslezském kraji"

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Vzdělávání a konferenceOstatní
Popis:

Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části. Dodavatel může podat nabídku libovolně pro jednu či více částí veřejné zakázky.

1. část VZ: ORP Frýdek-Místek, Frenštát pod Radhoštěm, Frýdlant nad Ostravicí, Nový Jičín

I. PODROBNÝ POPIS PŘEDMĚTU PLNĚNÍ

Konkrétním předmětem plnění je zajištění specifických odborných činností, níže specifikovaných, které jsou v dané oblasti poptávány. Včasnou podporou a pomocí rodinám s dětmi v náročné životní situaci je zvýšená pravděpodobnost snížení rizika dalšího ohrožení dítěte, prohlubování problémů v rodině, eskalace konfliktů a v krajním případě riziko odebrání dítěte z biologické rodiny.

Odborné činnosti budou realizovány v rámci projektu Multidisciplinární spolupráce v Moravskoslezském kraji, jehož cílem je nastavení vzájemné spolupráce mezi jednotlivými subjekty pracujícími s rodinami s nezletilými dětmi efektivním způsobem a ve prospěch této cílové skupiny, vytvoření diskusního prostoru a nastavení pravidel pro řešení jednotlivých situací, se kterými se tito pracovníci denně potýkají.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    27.07.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.08.2020