Veřená zakázka

Výzkum a vývoj software pro mikroprocesorový řídicí systém pro řízení důlních strojů APD2 a pro nadřazený počítač vybavený operačním systémem Windows 10

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
72212100-0 - Vývoj specifického programového vybavení pro jednotlivá odvětví
Popis:

Předmětem zakázky je poskytnutí služeb prýmyslového výzkumu a experimentálního vývoje software. Jedná se o řídící a komunikační systém pro důlní stroje – APD2, vyráběného firmou Hansen Electric, spol. s r.o.

Vlastní řešení se týká:
Stanice centrální SC1 (dále jen SC) – počítač standardu IBM PC s Windows 10 vybaven komunikačním SW
Stanice dopravníku (dále jen SD) – řídící parametrizovatelný automat s klávesnicí a grafickým barevným displejem, hovorovou částí, datovou komunikací a blokovacím tlačítkem. Datová informace o zablokovaném místě. Zpracovává informace vlastních vstupů i vstupů zařízení připojených přes vnější datovou sběrnici. Ovládá vlastní výstupy i výstupy zařízení připojených přes vnější datovou sběrnici. Odesílá data do Stanice centrální.
Hovorový zesilovač (dále jen Z) - s hovorovou částí, datovou komunikací, blokovacím tlačítkem a táhly pro zablokování pomocí blokovacího lanka. Datová informace o zablokovaném místě. Odesílá data do nadřazené Stanice dopravníku.
Blokovací klíč (dále jen K) – s datovou komunikací, blokovacím tlačítkem a táhly pro zablokování pomocí blokovacího lanka. Datová informace o zablokovaném místě. Odesílá data do nadřazené Stanice dopravníku.
Pomocný ovladač (dále jen PO) – s datovou komunikací, 12 vstupů různého typu, 5 výstupů, 4 tlačítka, 4 LED diody pro indikaci provozních stavů. Odesílá data do nadřazené Stanice dopravníku.
Blokovací převodník (dále jen BP) – galvanické oddělení mezi jiskrově bezpečnými obvody (dle ČSN EN 60079-11) a ne jiskrově bezpečnými obvody stykačové skříně. Přijímá od nadřízené Stanice dopravníku datové povely pro spínání ovládacích výstupů strojů. Vyhodnocuje stav blokovacího obvodu podél ovládaného stroje a následně tohoto stavu ovládá výstupní blokovací relé ovládaných strojů. Odesílá data do nadřazené Stanice dopravníku. Datově komunikuje se zařízením uvnitř stykačové skříně.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    01.10.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.10.2018